Tel. +34 977 868 049
El Temps
Logo Ajuntament Capafonts Logo Turisme Capafonts

Presentació de l'alcalde

Benvolguts i benvolgudes,

Em complau donar-vos la benvinguda al web municipal de l’Ajuntament de Capafonts, una eina digital que us permetrà accedir a tota aquella informació relacionada amb el nostre municipi.

Capafonts inicia una nova etapa on volem que el nostre consistori estigui més a prop que mai de tots vosaltres. Treballem amb il·lusió per a fer de la nostra vila un lloc obert, bonic i participatiu, proper a la ciutadania i als problemes que es presenten. Ens importen les persones i és per això que hem d’unir esforços a fi d’aconseguir el poble que tots i totes desitgem.

El web municipal és una finestra oberta a totes les llars de Capafonts. En els diferents apartats podreu trobar tota la informació relacionada amb l’Ajuntament, podreu conèixer l’estat dels vostres tràmits i tindreu la possibilitat de descarregar documents administratius que us facilitaran la seva presentació i registre un cop aneu a l’Ajuntament.

Us convido a tots i totes a explorar el web i gaudir de tots els serveis que teniu al vostre abast.

Aquest espai virtual ofereix les màximes facilitats per donar-nos a conèixer com la societat oberta i creativa que som, amb la nostra identitat perfectament reforçada per tradicions centenàries i un moviment associatiu altament funcional i potent.

Antoni Marca i Ferrús
Alcalde