Espectacle “ Mil cent i un estels”
 • 08
  Set 18
  Dissabte, 8 de setembre a les 8 de la tarda. A la sala d’actes municipal Espectacle “ Mil cent i un estels” Mil cent i un estels és un espectacle de cançons i divulgació astronòmica des de l’òptica de la cultura i el saber popular d’arreu dels Països Catalans. Fusionem astronomia popular amb cançons tradicionals catalanes. Amb la veu com a instrument de transmissió i en un espai càlid, proper i recollit, anirem cantant als estels i contant les cançons, tot desgranant aquesta proposta d’astronomia i cultura popular que hem cuinat a foc lent la Laia Pedrol i l’Alexandre Bonanit. A càrrec de l’Associació Bocafoscant. Activitat gratuïta.

  Dissabte, 8 de setembre a les 8 de la tarda.

  A la sala d’actes municipal

  Espectacle “ Mil cent i un estels”

  Mil cent i un estels és un espectacle de cançons i divulgació astronòmica des de l’òptica de la cultura i el saber popular d’arreu dels Països Catalans. Fusionem astronomia popular amb cançons tradicionals catalanes.

  Amb la veu com a instrument de transmissió i en un espai càlid, proper i recollit, anirem cantant als estels i contant les cançons, tot desgranant aquesta proposta d’astronomia i cultura popular que hem cuinat a foc lent la Laia Pedrol i l’Alexandre Bonanit.

  A càrrec de l’Associació Bocafoscant.

  Activitat gratuïta.