Tel. +34 977 868 049
El Temps
Logo Ajuntament Capafonts Logo Turisme Capafonts

Capafonts engega el novè cicle cultural “Endinsa’t al Cor de les Muntanyes de Prades”

Publicada el

Capafonts engega la novena temporada del cicle anual d’activitats culturals i de natura “Endinsa’t al Cor de les Muntanyes de Prades”, coincidint amb l’arribada de la primavera. Aquest cicle, promogut per l’àrea de Promoció, estratègia i Turisme de l’Ajuntament de Capafonts, inclou quatre actes que tindran lloc entre els mesos d’abril i juny a la sala municipal.

El cicle “Endinsa’t al Cor de les Muntanyes de Prades” presenta la novena temporada d’aquest conjunt d’actes que s’estén al llarg de l’any, i que està pensat per a tots els públics, amb activitats per a gent de totes les edats i tendències. S’estructura per trimestres, diferenciant els actes de cada estació: primavera, estiu i tardor. Per cada mes hi ha programades diverses propostes: xerrades, presentacions de llibres i d’activitats de la zona, i tallers d’astronomia i de natura, entre altres.

El tret de sortida d’aquesta nova edició serà el pròxim dissabte 8 d’abril, a 2/4 de 12 del matí, amb la xerrada “Petits consells per a grans persones”, en la qual agents dels Mossos d’Esquadra donaran recomanacions sobre seguretat ciutadana. Aquest mateix mes, dissabte 22, a les 7 de la tarda, es presentarà el llibre “Almusara” de Ramon Gausachs, amb la presència de l’autor.

La següent activitat consistirà en la xerrada “Les teixedes mediterrànies, un hàbitat a conservar”, que pronunciarà Xavier Boqueras, tècnic del Paratge Natural d'Interès Nacional (PNIN) del Bosc de Poblet, el dissabte 6 de maig a les 7 de la tarda. Per acabar el cicle, dissabte 3 de juny, a les 7 de la tarda, hi haurà la presentació de la ruta en BTT Quercus Pyrenaica, a càrrec de Jordi Figueres, un dels seus responsables.

Properament us anirem informant del cicle d’activitats d’estiu i tardor.

AJUNTAMENT DE CAPAFONTS Àrea de Promoció, Estratègia i Turisme

Capafonts, març 2017

[ Veure altres notícies ]