SALUTACIÓ DE L'ALCALDE
 • Benvolguts i benvolgudes,
  Em complau donar-vos la benvinguda al web municipal de l’Ajuntament de Capafonts, una eina digital que us permetrà accedir a tota aquella informació relacionada amb el nostre municipi.

  Capafonts inicia una nova etapa on volem que el nostre consistori estigui més a prop que mai de tots vosaltres. Treballem amb il·lusió per a fer de la nostra vila un lloc obert, bonic i participatiu, proper a la ciutadania i als problemes que es presenten. Ens importen les persones i és per això que hem d’unir esforços a fi d’aconseguir el poble que tots i totes desitgem.

  El web municipal és una finestra oberta a totes les llars de Capafonts. En els diferents apartats podreu trobar tota la informació relacionada amb l’Ajuntament, podreu conèixer l’estat dels vostres tràmits i tindreu la possibilitat de descarregar documents administratius que us facilitaran la seva presentació i registre un cop aneu a l’Ajuntament.

  Us convido a tots i totes a explorar el web i gaudir de tots els serveis que teniu al vostre abast.


  Aquest espai virtual ofereix les màximes facilitats per donar-nos a conèixer com la societat oberta i creativa que som, amb la nostra identitat perfectament reforçada per tradicions centenàries i un moviment associatiu altament funcional i potent.

  Antoni Marca i Ferrús
  Alcalde

Antoni Marca i Ferrús

Alcalde

COMPOSICIÓ DE L'AJUNTAMENT

Cartipàs municipal

Lourdes Buldó Fort

1ra Tient d'Alcalde

Josep Toldrà Miró

Regidor Serveis

Pere Tella Escoda

Regidor Participació ciutadana

Olga Mª Puebla Vendrell

Regidora Medi Ambient

SERVEIS MUNICIPALS

Llistat de serveis municipals i associacions