DARRERES NOTICIES
 • 02
  Mai 20
  Ajut de la Diputació de Tarragona: PAM 2019

  La Diputació de Tarragona ha resolt concedir un import de 17842 €, PROGRAMA DE DESPESES CORRENTS DEL PAM corresponent a la convocatòria PAM 2019.

 • 03
  Gen 20
  Ajuts de la diputació

  Concessió de la subvenció de manteniment destinada a la millora de la gestió i la qualitat de l'aigua.

 • 05
  Nov 19
  Ajut de la Diputació de Tarragona: SOCORRISME 2019

  Concessió de subvencions destinades al finançament d’actuacions de vigilància dels usuaris de les piscines i fer complir les normes de seguretat del seu ús, convocatòria 2019, per un import de 6.767,91 euros.

 • 05
  Nov 19
  CAMINS - RIUADES 2019

  Un cop revistat l'estat dels camins, i durant el temps que sigui necessari per restablir la seguretat, us demanen que tingueu cura i atengueu a les següents recomanacions als diversos camins del terme

 • 01
  Nov 18
  Tanca la carnisseria Cal Sardà de Capafonts després de 50 anys.

  La carnisseria Cal Sardà del municipi de Capafonts tancarà les seves portes avui, dimecres 31 d’octubre. Fa més de 50 anys que la carnisseria Cal Sardà va obrir com un petit establiment al servei dels veïns del poble i dels voltants. Aquesta botiga ha estat un dels centres neuràlgics de la vida del municipi de Capafonts al llarg de molts anys. Hores d’ara, la segona generació de botiguers, l’Albert Balanyà i l’Anna Maria Giró, després de 40 anys, s’han de jubilar i la coneguda botiga tancarà les portes definitivament. L’alcalde de Capafonts, Antoni Marca i Ferrús, ha lamentat el tancament d’aquesta botiga històrica al municipi de la comarca del Baix Camp. L’alcalde, Antoni Marca i Ferrús, ha explicat que «és una llàstima que el municipi perdi un dels seus establiments comercials més emblemàtics». «En nom de l’Ajuntament de Capafonts i de tot el poble vull expressar públicament l’agraïment més sincer a Cal Sardà pels més de cinquanta anys de trajectòria exemplar al servei de capafontins i els ciutadans forans que ens visiten», ha afegit el batlle.