DARRERES NOTICIES
 • 29
  Gen 19
  Ajuts de la diputació

  La Diputació de Tarragona ha resolt concedir un import de 479.12€ per Activitats Culturals, dins de la convocatòria per l'any 2018.

 • 24
  Gen 19
  Ajuts de la diputació

  AJUTS I SUBVENCIONS 2018

 • 01
  Nov 18
  Tanca la carnisseria Cal Sardà de Capafonts després de 50 anys.

  La carnisseria Cal Sardà del municipi de Capafonts tancarà les seves portes avui, dimecres 31 d’octubre. Fa més de 50 anys que la carnisseria Cal Sardà va obrir com un petit establiment al servei dels veïns del poble i dels voltants. Aquesta botiga ha estat un dels centres neuràlgics de la vida del municipi de Capafonts al llarg de molts anys. Hores d’ara, la segona generació de botiguers, l’Albert Balanyà i l’Anna Maria Giró, després de 40 anys, s’han de jubilar i la coneguda botiga tancarà les portes definitivament. L’alcalde de Capafonts, Antoni Marca i Ferrús, ha lamentat el tancament d’aquesta botiga històrica al municipi de la comarca del Baix Camp. L’alcalde, Antoni Marca i Ferrús, ha explicat que «és una llàstima que el municipi perdi un dels seus establiments comercials més emblemàtics». «En nom de l’Ajuntament de Capafonts i de tot el poble vull expressar públicament l’agraïment més sincer a Cal Sardà pels més de cinquanta anys de trajectòria exemplar al servei de capafontins i els ciutadans forans que ens visiten», ha afegit el batlle.

 • 11
  Oct 18
  Ajuts de la diputació

  Concessió de les subvencions del pla d'acció municipal (PAM) 2017.

 • 02
  Set 18
  Endinsa't tardor 2018

  Ja tenim la programació de l'Endinsa't tardor 2018 amb un munt de sorpreses i activitats diferents i aptes per a tots els públics. Tria la teva i vine a gaudir amb nosaltres!